KIITOS LEIRIPÄIVISTÄ!

 

 ORIMATTILASSA ON VIELÄ VK 31 LEIRIVIIKKO.

 

 

SYKSYLLÄ TAAS SEURAAVAT LEIRIPÄIVÄT :)

Tutustu tähän leiri-infoon ennen ilmoittautumista


HYVÄ TIETÄÄ 

 • Leirit on suunniteltu koululaisille (kesään mennessä jo koulua käyneille). Tiedustele muun kohderyhmän osallistumista etukäteen leirin yhteyshenkilön kanssa.
 • Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. 
  Jos saat ilmoittautumisesta vahvistuksen sähköpostiisi, voit luottaa leiripaikan saamiseen, ellei toisin ilmoiteta. Ilmoittautumislomakkeelle tulee tieto mikäli leiri on täynnä, tällöin voit ilmoittautua varapaikalle ja sinuun ollaan yhteydessä ilmoittautumisajan päätyttyä.
  ! Kannattaa ilmoittautua  varapaikalle, jolloin saat tiedon heti, jos leirille vapautuu tilaa. Yritämme myös lisätä leiripaikkoja perustuen tiedosssa olevaan varapaikkalaisten määrään !
 • Ilmoittautumiset ovat sitovia. Peruuta leiripaikka heti leirin yhteyshenkilölle, jos osallistumiseen ilmenee este.  Peruuttamaton leiripaikka laskutetaan (laskutuslisä lisätään maksuun). 
 • Ilmoitathan lomakkeella mahdollisista lapsen erityistarpeista, joita ohjauksessa on hyvä huomioida.
 • Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuminen on mahdollista erikseen ottamalla yhteyttä leirin yhteyshenkilöön (ks. tiedot leirimainoksesta)
 • Noin viikkoa ennen leiriä saat leirikirjeen ilmoittautumisen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tutustu leirikirjeen sisältöön huolella! Tarkemmat leirisisällöt löydät leiritoiminnan esitteestä (linkki tällä sivulla). 

4H -JÄSENYYS

4H –jäsenenä voit osallistua maksuttomasti ja edullisemmin leireille ja kerhoihin ympäri vuoden! Jäsenyys ei ole edellytyksenä toimintaan osallistumiselle, mutta toivottavaa, koska jäsenet ovat toimintamme perusta.
4H jäsenmaksu 40 € / /hlö tai 85 € /perhe. 
Liity jäseneksi: https://4h.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/ 
Valitse yhdistykseksi Ampun 4H-yhdistys (Orimattila, Pukkila, Myrskylä, Lapinjärvi, Iitti ja Kouvola)

Jäsenmaksu maksetaan laskulla, jonka saat kotiisi kirjepostina noin kuukauden kuluessa. Jäsenyys on voimassa vuoden liittymispäivästä alkaen, sen jälkeen saat uuden jäsenmaksulaskun. Jäsenyyttä voit hallinnoida oma.4h.fi -palvelussa tai ottamalla yhteyttä omaan 4H-yhdistykseen.


LEIRIMAKSUT

 • Ensisijaisesti leirimaksu suoritetaan tilille ennen leiriä ja näytetään leiripäivässä kuitti maksun suorittamisesta tilisiirtona. 
          MAKSUTIEDOT
          Saaja: Ampun 4H -yhdistys 
          Tilinumero: FI83 5361 0050 0382 82
          BIC:  OKOYFIHH
           Viestiin lapsen nimi + leiripäivän nimi/päivämäärä

Maksuohjeet saat vielä leirikirjeessä, joka toimitetaan noin viikkoa ennen leirin alkua. Voit odottaa maksua siihen saakka!

Täytä jokaisesta leiriläisestä oma ilmoittautumislomake.
Lomakkeen tietosuojaselostukseen pääset tästä.