Asiakkaalle

Voit tilata nuoren Helppi-sovelluksella tai tämän sivun nettilomakkeella (alla)

Ensisijaisesti toivomme työtehtävien tilaukset tehtävän Helppi-applikaatiossa. Voit tehdä tilauksen myös tämän sivun lomakkeella tai soittamalla p. 0400418761 / toiminnanjohtaja. 

Huomioithan että lomakkeella tai soittamalla tehtyä työnvälitystä tehdään vain arkisin ja se on tauolla loma-aikana.


Tilaa nuori 4H Helppi sovelluksella

4H on avannut uuden Helppi-palvelun, joka auttaa arjessa ja työllistää samalla nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää luotettavasti palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret.  Kirjautumalla Helppi-palveluun voit katsella, mitä palveluita alueellasi on tarjolla. Tutustu tarkemmin ja lataa sovellus.

Helppi-applikaatio on pilotointivaiheessa, kehitysehdotukset ovat tervetulleita!


NÄIN HELPPI TOIMII

Helppi-palvelun kautta voi tilata koulutettuja ja perehdytettyjä nuoria esimerkiksi nurmikonleikkaajiksi, kotisiivoukseen, ikkunoidenpesuun, lemmikkien hoitajiksi tai tekemään erilaisia pihatöitä.  Työt suoritetaan asiakkaan välineillä. 

4H-yhdistyksen työpalvelunuoret saavat sovelluksen kautta työtilaukset, minkä jälkeen he käyvät tekemässä työkeikat asiakkaan kanssa sovittuna ajankohtana. Tehtävän suoritettuaan nuori kuittaa työn tehdyksi sovelluksen kautta. Helppi-palvelun kautta voi ostaa myös paikallisten 4H-yrittäjien palveluja.  

HINTA HELPISSÄ

Tuntihinta Helppi palvelulle on 25 € / tunti (sis. alv).
HUOM! Helppi-palvelu on kotitalousvähennyskelpoista.


Lomakkeella tai puhelimitse tehtävät työtehtävät laskutetaan (laskutuslisä 5€ /lasku). Helppi applikaatiossa maksun voi suorittaa pankkikortilla. 
Erillistä matkakorvausta ei laskuteta, ellei muuta sovita. 

Voit ostaa Helppi palvelua myös lahjaksi vaikkapa vanhemmalle tai ystävälle!


HELPPI-TILAUSLOMAKE

Tällä lomakkeella jätetyt työtilaukset toimitetaan nuorille toimisto-aikojen puitteissa ja välityksessä saattaa esiintyä viivettä. 

Näppärämmin saat työtilaukset hoidettua Helppi sovelluksessa ympäri vuoden: https://helppi.4h.fi/ 

Missä kunnassa työtehtävä sijaitsee