Kerhojen sisältöjä

Kokkikerho

Opitaan kokkaamisen perustaitoja ikäryhmään  soveltuvalla tavalla.  Tehdään ruokaa, leivotaan ja pohditaan kokkauksen monelaisia vaikutuksia itselle ja ympäristölle sekä muille ihmisille ja eläimille. Mitä keittiössä syntyy yhdistämällä vastuullisuus, hauskuus ja herkullisuus? Kokkikerhoja voi olla eri teemoilla, kuten safkasankarit ja välipalakokkis. 

Puuha- ja toimintakerho

Puuhailua, leikkiä, askartelua ja kaikkea kivaa yhdessä tekemistä ryhmän tason mukaan. Paikasta riippuen mukana voi olla myös liikuntaa tai muuta toiminnallista kivaa tekemistä. 

Tyttökerho

Kimallusta, naurua, askartelua, leikkejä, pelejä ja kaikkea kivoja tyttöjen juttuja. 

Metsäsalapoliisi

Metsäsalapoliisit pujahtavat metsän siimekseen aistien johdattamina tutustuen luonnon pieniin ja suuriin ilmiöihin. Metsäsalapoliisit tutkivat luontoa . Kerhossa tehdään retkiä lähimetsään itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen.

Tiede&Taikakerho

Taikasauvoja, slimeä, -kerho joka yhdistelee tiedetemppuja ja velhokoulua.  Mukavaa tekemistä kaikenikäisille taikuudesta ja tieteestä kiinnostuneelle. 

Näytelmäkerho

Näytelmäkerhon tiiviiseen porukkaan mahtuu mukaan kaikenlaiset tyypit! Hyppää mukaan näytelmäkerhon huippuleikkien, huimien taikojen ja teatterin salojen matkaan!

Teemakerhot

Teemakerhoissa käsillä tekeminen ja koko toiminta perustuu teeman ympärille. Teemana voi olla vaikka Pokemon tai Little Petshop. 

Eläinkerhot

Heppailua, keppihevostelua, koiria, kissoja tai muita eläimiä. Mukavaa yhdessä oloa hoitamisen, tekemisen sekä yhdssäolon kera.