Avoimet työpaikat


ETSIMME
Sijaisia iltapäivätoimintaan Orimattilassa


Tarvitsemme ajoittain sijaisia iltapäivätomintaamme Orimattilassa (Myllylä, Tönnö, Luhtikylä). Jos sinulle sopii satunnainen keikkatyö Orimattilassa koulujen lukuvuoden aikana arkisin noin klo 11-17 välillä, niin jätä hakemus alla
Kokemus lasten ohjauksesta on toivottavaa, mutta huomioimme kaikki hakijat. 

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella, kun sijaistarpeita ilmenee. 

ETSIMME 
Lasten harrastuskerhojen vastuuohjaajia
(ikä vähintään 18 -vuotta)

Etsimme vastuuohjaajia ohjaamaan koululaisten harrastuskerhoja. 

Kerholaisina ovat pääasiassa 7-12 -vuotiaat. Kerhojen ohjaus tapahtuu heti koulupäivän jälkeen (arkisin noin klo 12-15 välillä) kouluilla kokoontuvissa harrastuskerhoissa ja/tai myöhemmin iltapäivällä / illalla tapahtuvissa harrastuskerhoissa.  Kerhoteemoina esim. luonto, kokkailu, kädentaidot, liikunta... Voit myös itse vaikuttaa kerhojen sisältöön ja suunnitteluun hyödyntäen omia vahvuuksiasi!

Vastuuohjaajan on oltava vähintään 18 vuotias, apuohjaajana voi toimia myös alle 18 -vuotias, esim. alan opiskelija.  Viikkotuntimäärä voidaan sopia ja sovittaa kiinnostuksesi ja kerhokysynnän mukaan noin 2-30 tuntiin viikossa. Työ sopii myös opiskeluiden tai muun työn oheen. Voit myös tiedustella mahdollisuutta yhdistää työhön alan opintojen suorittamista.

Työskentely olisi toivottavaa noin ajalla tammi - toukokuu 2023, mutta myös lyhyemmät teemakerhot ovat mahdollisia. Kerhot kokoontuvat säännöllisesti koulujen lukuvuoden aikana, pois lukien koulujen loma-ajat. Loma-aikoina tarjolla voi olla leirien ohjaamista. Työhön voi olla mahdollista yhdistää myös muuta yhdistyksemme tarjoamaa nuorisotyötä (esim. loma-aikojen leirejä, hanketyötä, teemapäiviä...),  vuoden mittaan tarkentuen.

Perehdytämme ja koulutamme työhön. Saat tarvitsemaasi ohjausta ja tukea.  

Arvostamme kokemusta ja/tai koulutusta lasten ohjaamisesta. Tarkistamme valittavilta lasten ja nuorten kanssa työskentelyssä vaadittavan rikosrekisteriotteen. Työn suorittamisen edellytyksenä on mahdollisuus kulkea yhdessä sovittaviin kerhopaikkoihin.

 Vastuuohjaajan palkka 12,50 € / tunti. Suunnitteluajasta maksetaan myös palkka. 


Jätä hakemus tämän sivun hakulomakkeella.

Lisätietoja 
Toiminnanohjaaja Laura Helviö
p. 050 369 0127, laura.helvio@4h.fi 

Toiminnanjohtaja Jaana Pietiläinen
0400 418 761, ampu@4h.fi JÄTÄ TYÖHAKEMUS LOMAKKEELLA

Mitä työtä haet (voit valita useita)

HAKEUDU 4H -yrittäjäksi ja ryhdy itsesi pomoksi

4H -yrittäjänä harjoittelet yrittäjyyden taitoja tuetusti ja tienaat ansaitsemasi rahat itsellesi. Ampun 4H:ssa tarjoamme 4H -yrittäjäkurssin, tukea ja ohjausta. 

Voit tienata myymällä tuotteita tai palveluja ja tarttua myös 4H:n tarjoamiin keikkatöihin.  Voit hypätä mukaan Aurinkomaja -kesäkahvilan pyörittämiseen Orimattilassa tai kehitellä oman yritysidean yksin tai porukalla!

Tutustu 4H -yrittämiseen tarkemmin tästä. 

Kotikunnastasi riippuen, voit saada kesätukea 4H -yrittäjänä toimimiseen.  Lisätietoa täällä

Aloittaaksesi 4H -yrityksen, tulee sinun suorittaa 4H -yrityskurssi. Katso ajankohtaiset kurssit ja ilmoittaudu mukaan tästä.  Ilmoittaudu mukaan 4H -yrityskurssille!

Lisätietoja 4H -yrittämisestä
mari.ceder@4h.fi