Avoimet työpaikat


Oletko innokas, iloinen ja motivoitunut sekä tykkäät toimia lasten ja nuorten parissa?


Jos olet täyttänyt 18 -vuotta, voit hakea meille iltapäivätoiminnan sijaisuuksiin ja harrastekerhojen (HSM kerhojen) ohjaajaksi. 

Jos taas olet alle 18-vuotias, voit työllistyä meillä 4H yrittäjänä tai voit hakea meille 4H kerho-ohjaajaksi. Koulujen loma-aikoina voit työllistyä meillä myös leiriohjaajana. 

Katso lisätiedot työtehtävistä alla ja ole rohkeasti yhteydessä!


Etsimme Ohjaajaa Myllylän iltapäiväkerhoon!


Oletko innokas ja motivoitunut työskentelemään lasten parissa?
Löytyykö sinulta kokemusta lasten parissa työskentelystä? Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet oma-aloitteinen, itseohjautuva ja joustava sekä johdonmukainen. Suhtaudut positiivisesti työn tekemiseen ja kehittämiseen.
Etsimme Ampun 4H:n ohjaajatiimiin Myllylän iltapäivätoimintaan Orimattilaan lisävahvistusta. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, otathan rohkeasti yhteyttä!

Jätä hakemus tämän sivun  lomakkeella 31.8.2023 mennessä!

Lisätietoja:

Toiminnanjohtaja Jaana Pietiläinen

p. 040 041 8761 / ampu@4h.fi

ETSIMME
Sijaisia iltapäivätoimintaan Orimattilassa

Tarvitsemme ajoittain sijaisia iltapäivätomintaamme Orimattilassa (Myllylä, Tönnö, Luhtikylä). Jos sinulle sopii satunnainen keikkatyö Orimattilassa koulujen lukuvuoden aikana arkisin noin klo 11-17 välillä, niin jätä hakemus alla
Kokemus lasten ohjauksesta on toivottavaa, mutta huomioimme kaikki hakijat. 

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella, kun sijaistarpeita ilmenee. ETSIMME 
Kerho-ohjaajia 
(ikä vähintään 13 -vuotta)

Etsimme kerho-ohjaajia ohjaamaan koululaisten 4H-kerhoja koko toiminta-alueellamme: Orimattila, Kouvola, Iitti, Pukkila, Lapinjärvi ja/tai Myrskylä. 

Kerholaisina ovat pääasiassa 7-12 -vuotiaat. Kerhoteemoina voi olla esimerkiksi luonto, kokkailu, kädentaidot...tai oma ideasi! Voit itse vaikuttaa kerhojen sisältöön ja suunnitteluun hyödyntäen omia vahvuuksiasi! Kerhopaikat suunnitellaan ohjaajien ja kiinnostuneiden kerholaisten sijainnit huomioiden.

Kerhot kokoontuvat arki-iltapäivisin tai iltaisin, noin klo 15-19 välillä tai lauantaisin. Kerhokerran pituus on 1-2 tuntia kerralla. Kerhojen aikataulutuksessa ja sijainnissa huomioidaan ohjaajien ja osallistujien mahdollisuudet. Kerhot kokoontuvat säännöllisesti ajalla syyskuu 2023 - toukokuu 2024, pois lukien koulujen loma-ajat. Myös lyhyemmät teemakerhot ovat mahdollisia. Loma-aikoina kerho-ohjaajille voidaan tarjota myös leirien ohjaamista.

Ohjaajan oltava vähintään 13 -vuotias, nuorten ohjaajien työskentely voi tapahtua parin kanssa.  Sopii erinomaisesti alaa opiskeleville tai muutoin lasten ohjauksesta kiinnostuneille!

Perehdytämme ja koulutamme työhön. Saat tarvitsemaasi ohjausta ja tukea. 


Palkkio 8 € -12,50 €/tunti, riippuen iästä, kokemuksesta ja sovittavista vastuutehtävistä.

Jätä hakemus tämän sivun hakulomakkeella, mielellään heinäkuun loppuun mennessä, mutta kuitenkin viimeistään 8.9.2023
Voimme haastatella ja tehdä sopimuksia jo ennen hakuajan loppua.Lisätietoja:

Toiminnanohjaaja Laura Helviö
p. 050 369 0127, laura.helvio@4h.fi 


JÄTÄ TYÖHAKEMUS LOMAKKEELLA

Mitä työtä haet (voit valita useita)

HAKEUDU 4H -yrittäjäksi ja ryhdy itsesi pomoksi

4H -yrittäjänä harjoittelet yrittäjyyden taitoja tuetusti ja tienaat ansaitsemasi rahat itsellesi. Ampun 4H:ssa tarjoamme 4H -yrittäjäkurssin, tukea ja ohjausta. 

Voit tienata myymällä tuotteita tai palveluja ja tarttua myös 4H:n tarjoamiin keikkatöihin.  Voit hypätä mukaan Aurinkomaja -kesäkahvilan pyörittämiseen Orimattilassa tai kehitellä oman yritysidean yksin tai porukalla!

Tutustu 4H -yrittämiseen tarkemmin tästä. 

Kotikunnastasi riippuen, voit saada kesätukea 4H -yrittäjänä toimimiseen.  Lisätietoa täällä

Aloittaaksesi 4H -yrityksen, tulee sinun suorittaa 4H -yrityskurssi. Katso ajankohtaiset kurssit ja ilmoittaudu mukaan tästä.  Ilmoittaudu mukaan 4H -yrityskurssille!

Lisätietoja 4H -yrittämisestä
mari.ceder@4h.fi