Avoimet työpaikat


Oletko innokas, iloinen ja motivoitunut sekä tykkäät toimia lasten ja nuorten parissa?


Jos olet täyttänyt 18 -vuotta, voit hakea meille iltapäivätoiminnan sijaisuuksiin ja harrastekerhojen (HSM kerhojen) ohjaajaksi. 

Jos taas olet alle 18-vuotias, voit työllistyä meillä 4H yrittäjänä tai voit hakea meille 4H kerho-ohjaajaksi. Koulujen loma-aikoina voit työllistyä meillä myös leiriohjaajana. 

Katso lisätiedot työtehtävistä alla ja ole rohkeasti yhteydessä!


ETSIMME
Sijaisia iltapäivätoimintaan Orimattilassa

Tarvitsemme ajoittain sijaisia iltapäivätomintaamme Orimattilassa (Myllylä, Tönnö, Luhtikylä). Jos sinulle sopii satunnainen keikkatyö Orimattilassa koulujen lukuvuoden aikana arkisin noin klo 11-17 välillä, niin jätä hakemus alla
Kokemus lasten ohjauksesta on toivottavaa, mutta huomioimme kaikki hakijat. 

Olemme yhteydessä hakemusten perusteella, kun sijaistarpeita ilmenee. 


JÄTÄ TYÖHAKEMUS LOMAKKEELLA

Mitä työtä haet (voit valita useita)

HAKEUDU 4H -yrittäjäksi ja ryhdy itsesi pomoksi

4H -yrittäjänä harjoittelet yrittäjyyden taitoja tuetusti ja tienaat ansaitsemasi rahat itsellesi. Ampun 4H:ssa tarjoamme 4H -yrittäjäkurssin, tukea ja ohjausta. 

Voit tienata myymällä tuotteita tai palveluja ja tarttua myös 4H:n tarjoamiin keikkatöihin.  Voit hypätä mukaan Aurinkomaja -kesäkahvilan pyörittämiseen Orimattilassa tai kehitellä oman yritysidean yksin tai porukalla!

Tutustu 4H -yrittämiseen tarkemmin tästä. 

Kotikunnastasi riippuen, voit saada kesätukea 4H -yrittäjänä toimimiseen.  Lisätietoa täällä

Aloittaaksesi 4H -yrityksen, tulee sinun suorittaa 4H -yrityskurssi. Katso ajankohtaiset kurssit ja ilmoittaudu mukaan tästä.  Ilmoittaudu mukaan 4H -yrityskurssille!

Lisätietoja 4H -yrittämisestä
mari.ceder@4h.fi