Vuokraa viljelypalsta Orimattilassa

1.4.2020
Palstaviljelykausi on alkamaisillaan! Ampun 4H –yhdistys huolehtii Orimattilan kaupungin viljelypalsta-alueen vuokrauksesta. Nyt on aika vuokrata kesän viljelypalstat!

Orimattilassa Manssilantiellä sijaitsevalta palsta-alueelta voi vuokrata kasvimaan kesäksi. Palstat ovat vuokraajien käytössä sääntöjen mukaista viljelyä varten keväästä syksyyn. Pellolle päästään vasta kevään koitettua, mutta nyt on jo syytä aloittaa esi-istutus.

Viljelijöille kasvimaanhoito on mukavaa puuhastelua jonka kruunaa itse kasvatettu sato. Palstalle tullaan nauttimaan luonnosta, mutta myös pakoon auringossa paahtuneita asuntoja. Hyöty ja huvi siis tarjolla samalla!

Viljelypalstoja on tarjolla ensisijaisesti orimattilalaisille yksityisille henkilöille sekä yhteisöille.   Jaossa on kahdenkokoisia palstoja. Pienemmät palstat soveltuvat ryytimaaviljelyyn ja isommilla palstoilla tilaa riittää vaikkapa hyvän kokoiselle perunasadolle.

Palstahinnasto
Palstakoko 10x5m 50 euroa
Palstakoko 4x5m 30 euroa

Palstavuokraan sisältyy kantovesi viljelyalueella.  Mahdollisesta lannoituksesta ja välineistöstä vastaavat palstavuokraajat itse. Maa muokataan kevään aikana koneellisesti viljelijöiden käyttöön.


Ampun 4H:n ylläpitämän viljelypalstan varauksia otetaan vastaan puhelimitse 0400 418 761 toimistoaikoina. Palstat vuokrataan varausjärjestyksessä, varaukset ovat sitovia.

Lisätietoa ja palstaviljelyn säännöt löytyvät osoitteesta: ampu.4h.fi/viljelypalsta.