Hae jätskikioskin 4H-yrittäjäksi Iittiin

2.3.2022

Kesän viilein duuni, jäätelökioskin pomona!

Etsimme nuorta tai 2-4 nuoren porukkaa pyörittämään jäätelökioskia Iitin Maatilatorin pihapiiriin kesäksi 2022.
Ensisijaisesti etsimme 16 - vuotta täyttäneitä nuoria tai nuoria aikuisia pyörittämään kesäkioskitoimintaa 4H -yrittäjinä (ks. lisätietoa alla).

4H -yrittäjien on toivottavaa pitää jäätelökioskia avoinna Iitin maatilatorin aukioloaikoina (ke-su päivinä), ainakin kesä-heinäkuussa, mielellään myös viikonloppuina touko- ja elokuussa. Ihan nollasta ei tarvitse lähteä, sillä nuoret pyörittivät kesäkioskia viimekin kesänä, jäätelöpakastin odottaa jo!

Me Ampun 4H -yhdistyksessä autamme, koulutamme ja tuemme oman kesäbisneksen pyörittämisessä. 
Olette itse itsenne pomoja olemalla vastuussa ja vapaudessa toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja taloudesta - saatte myös kaiken tuoton itsellenne!
Jäätelökioskin myyntiä ja tienausmahdollisuutta voi kasvattaa omalla innovatiivisuudella ja muulla myynnillä - ideoidaan yhdessä.

4H -yrittäminen on Suomen 4H -järjestön yrittäjyyskasvatusmalli. Harjoittelet yrittäjyyden taitoja tuetusti ja tienaat ansaitsemasi rahat itsellesi. Ampun 4H:ssa tarjoamme 4H -yrittäjäkurssin, tukea ja ohjausta. Tarjoamme nyt tätä itsensä työllistämisen mallia osana nuorten työelämäkasvatuksen paikallista edistämistä.  Lisätietoa täältä.   Hyppää mukaan myös 4H -yrityskurssille, voit perustaa myös jonkun muun 4H -yrityksen ja työllistää itsesi kesäksi!

Ilmoittaudu 4H-yrityskurssille! 

Toimita hakemus yksin tai haalimasi bisnesporukan kanssa viimeistään 20.3.2022 sähköpostilla mari.ceder@4h.fi. Marilta voit tiedustella myös lisätietoja: 050-369 9552