Nuoret 4H -yrittäjinä

4.9.2015

Myrskylässä 4H -yrittäjät tienasivat oivalliset kesärahat!
Myrskylässä 4H -yrittäjät tienasivat oivalliset kesärahat!

4H yritys on nuorelle turvallinen ja tuettu tapa kokeilla siipiään yritystoiminnassa. Viimeisen puolen vuoden aikana Ampun 4H -yhdistyksen nuoret ovat perustaneet useita yrityksiä, joilla tienaavat rahaa!

Yrittäjän päivänä kahvitellaan Pukkilassa

Yrittäjän päivänä 5.9.2015 klo 9-11 pukkilalaiset Jaana ja Aino perustavat AiJa -kahvilansa Pukkilan torille. Tervetuloa kahvittelemaan ja osallistumaan arpajaisiin. Myynnissä myös lämpimäisiä!

 

4H -yrittäjiä Ampun 4H -yhdistyksessä

Orimattilalainen Pia Kanerva aloitti 4H yrittäjänä. Hänen yrityksensä tarjoaa lemmikkienhoitoapua niin Orimattilan kuin tarvittaessa koko Päijät-Hämeen alueella. Pian itsensä esittely ja yhteistiedot löytyvät Ampun 4H yhdistyksen sivuilta http://ampu.4h.fi/palvelut/4h-yrittajat/hoitoapua-lemmikeille/
 

Jo aiemmin kesällä toimintansa aloitti niin ikään Orimattilalainen AnniKaisu. AnniKaisu on kahden sisaruksen oma yritys, joka tarjoaa apua niin kodinhoitoon, lemmikkien ja lasten hoitoon, sekä piha- ja puutarhatöihin. http://ampu.4h.fi/palvelut/4h-yrittajat/annikaisu/ 


Kesällä myrskyläläiset nuoret Emilia Bruce, Cindy Rekomaa ja Milla Asikainen työllistivät itsensä pitämällä kesäkahvilaa Myrskylän Majakalla. Kesä oli varsin onnistunut ja käteen jäi oivallisen kesärahan lisäksi roppakaupalla hyviä ja elämässä eteenpäin auttavia kokemuksia!

Pukkilalainen Jaana tienasi kesällä keräämällä kymmeniä kiloja vadelmia!

 

4H yritys on nuorelle turvallinen ja tuettu tapa kokeilla siipiään yritystoiminnassa.
Lisätietoa 4H yrittäjyydestä http://ampu.4h.fi/nuorille/4h-yritys/


Jos sinulla on mielessä tapa jolla haluaisit tienata tai kaipaat ideoita, ota yhteyttä Ampun 4H -yhdistykseen!