Näytteilleasettajaksi ilmoittautuminen Osta tilalta! päivään on nyt avoinna kauttamme

6.7.2020


Valtakunnallisen Osta tilalta! -päivän avajaistapahtuma järjestetään tänä vuonna Pukkilassa 12.9.2020 klo 10-14 Hutkon laama- ja eläintilalla. Ampun 4H -yhditys on toteuttamassa tapahtumaa yhdessä 4H -yrittäjien ja muiden toimijoiden kanssa.Odotettavissa satoja kävijöitä, myös bussikuljetuksilla lähialueen kaupungeista sekä nimekkäitä puhujia. Kävijämääräksi odotetaan satoja ihmisiä vauvasta vaariin. Tapahtumalle odotetaan merkittävää näkyvyyttä niin paikallisesti, kuin valtakunnallisestikin. 

Ilmoittautuminen näytteilleasettajaksi on nyt käynnissä! 
Esittely- ja myyntipaikat ovat maksuttomia. Etusijalla ovat lähiruoan tuottajat, mutta mukaan mahtuu varmasti muitakin Osta tilalta! -päivän hengessä. 

Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi myymään lähellä tuotettuja tuotteita tai esittelemään toimintaa: https://ampu.4h.fi/hankkeet/tulevaisuuden-tuottajat/osta-tilalta-tapahtuma-12-9-2020/


Myös ohjelmanumeroita voi mieluusti ehdottaa!

Tätä viestiä voi vapaasti jakaa eteenpäin.

 

Pääjärjestäjänä tapahtumalla on Tulevaisuuden tuottajat työryhmä ja toutettajina lisäksi Osta tilalta päivän verkosto, Ampun 4H –yhdistys ry, Hutkon laama- ja eläintila.  Suunnittelu ja markkinointi ovat jo hyvällä vauhdilla ja tulee kiihtymään elokuun alusta lähtien.