Työpaikat: Etsimme syksylle kerho-ohjaajia ja mehuasematyöntekijöitä

2.7.2020

Etsimme työntekijöitä syksystä alkaen:

  • Kerhonohjaukseen koko toiminta-alueellamme (osa-aikaista työtä lukuvuoden 2020-2021 aikana esim. koululaisille ja opiskelijoille)
  • Mehuasemalle Orimattilan Artjärvellä (omenan mehustuskaudeksi noin elokuun lopusta-lokakuun alkuun)

Haku tehtäviin päättyy 12.8.2020
Jätä hakemus: 
https://ampu.4h.fi/yhdistys-ja-yhteystiedot/avoimet-tyopaikat/

 


 

TYÖNTEKIJÄKSI MEHUASEMALLE

Etsimme reippaita ja asiakaspalveluhenkisiä mehustajia syksyn mehustuskauteen. 
Etsinnässä on mehuasemavastaavia ja mehuasema-apulaisia. Opastamme työhön.

Yhdistyksemme mehuasema sijaitsee Orimattilassa osoitteessa Levonmäentie 40.

Mehuasemalla tehtäviin kuuluu mm. omenoiden punnitus, asiaspalvelu, mehun tekeminen laitteilla ja aseman siistiminen. Mehuasemalle työllistetään sekä aikuisia että nuoria apulaisia. Työtä on myös arkipäivisin (ma-la), mutta esim. opiskelijoita voidaan työllistää myös iltaisin ja viikonloppuisin. Työvuorot määrittyvät asiakastilausten mukaan. Työn arvioitu aloitusaika on elokuun lopulla ja kesto noin 1,5 kuukautta.

Paikkoja aletaan täyttä sopivien työntekijöiden löydyttyä elokuussa.

Tiedustelut ajalla 5.-12.8.2020
Ampun 4H -yhdistyksen toiminnanjohtaja Hanna Simola p.0400418761 

 


 

KERHONOHJAAJAKSI lukukaudelle 2020-2021


Yhdistyksemme touhukkainta toimintaa ovat viikottain kokoontuvat lasten januorten kerhot ja loma-aikojen leirit. Etsimme nyt lukuvuodelle 2020-2021 ohjaajia Pukkilaan, Myrskylään, Lapinjärvelle ja Orimattilaan!

Ohjaajat suunnittelevat kerhojensa toiminnan, ohjaavat kerhoja ja mahdollisesti myös loma-aikojen leirejä. Työ sopii 13 -vuotta täyttäneille, nuorille ja aikuisille.

Kerhoja järjestetään kuntiin ja kyliin sen mukaan, kun käytettävissä on ohjaajia ja toiminnassa innokkaita kerholaisia. Kerholle voidaan valita teema tai kerho voidaan toteuttaa yleisenä puuhakerhona. Paikkaan ja kerhon teemaan voit vaikuttaaa itse.

Kerhot toteutetaan koulujen päättymisen jälkeen arki-iltaisin, pääasiassa kerran viikossa lukuvuoden ajan. Myös lyhyemmät teemakerhojaksot ovat mahdollisia. Kerhokerran pituus on 1,5 tuntia kerrallaan.

Koulutamme ohjaajat la 15.8.2020 kerhonohjaajakoulutuksessa. Uusille ohjaajille koulutus on pakollinen. HUOM! Ilmoittaudu syksyn ohjaajakoulutukseen tästä.

Nuoret ohjaavat kerhoa pääsääntöisesti pareittain. Joissain kerhoissa nuoret toimivat aikuisen apuohjaajina. Työllistämme myös aikuisia kerhojen ohjaajiksi.

Palkkaamme kerhonohjaajia lukuvuosittain, kerhokausi kestää syyskuusta huhti/toukokuuhun. Teemme päätökset lukuvuoden kerhonohjaajista elokuun puolen välin tienoilla - joten hae ohjaajaksi viimeistään elokuun alussa ja ilmoittaudu ohjaajakurssille! 

Koulujen loma-aikoina työllistämme myös leirien ohjaamiseen. Leirien apuohjaamista tarjotaan ensisijaisesti kerhonohjaaja kurssin käyneille.

Kerhonohjaajilta odotamme tunnollisuutta, vastuullisuutta ja intoa ohjata lapsiryhmää. Voit hakeutua ohjaajaksi, kun olet täyttänyt 13 -vuotta.

Haku päättyy 12.8.2020, ohjaajakoulutus 15.8.2020 on avoin ja maksuton kaikille hakeneille!