Toiminnanjohtaja aloittaa 1.10

20.9.2018


Hei

Nimeni on Mari Sarikka ja olen aloittamassa toiminnanjohtaja Hannan sijaisena 1.10 alkaen. Muutamia perehdytyspäiviä on ollut jo takana, mutta haluan esittäytyä ennen, kuin varsinaisesti työ alkaa.

Kokemukseni ja koulutukseni tulee liikunnan (AMK)  ja urheilun tehtävistä. Olen ohjannut ja valmentanut lapsia ja nuoria, hoitanut toiminnanjohtajan tehtäviä urheiluseurassa, ollut projektinvetäjänä erilaisissa hankkeissa sekä viimeiset seitsemän vuotta ollut yrittäjänä. Toiminnanjohtajan perustyö on tuttua mutta uusi toimintaympäristö antaa uutta haastetta itsellenikin. Se inspiroi suuresti.

Asun Lahden Renkomäessä. Perheeseeni kuuluu miehen lisäksi kaksi teini-ikäistä (15 ja 16v) lasta sekä 8kk koiruli Remu (Unkarin Vizla), jonka kanssa opetellaan metsästyksen saloja. Oman nuoruuteni harrastuksiin on kerhojen (myös4h) lisäksi kuulunut tanssi, josta tuli minulle ammatti lähes kymmeneksi vuodeksi. Siitä lähti sitten oma kiinnostus liikunnan opintoihin.

Syyskuun viimeisen viikon vietän nyt vielä lomaillen lapissa mutta sen jälkeen, olen tavattavissa toiminnanjohtajan puhelimesta sekä sähköpostista.  Ollaan yhteydessä!!

Mari Sarikka

PS. Meillä on nyt kaksi Maria yhdistyksessä töissä. Nyt minut on nimetty ToiMariksi ?  

Onko hyvä?