4H-yrittäjyys esillä

30.8.20174H-yrittäjyys tarjoaa nuorille monet mahdollisuudet tienata omaa rahaa, hyödyntää omaa osaamistaan ja kokeilla omia yrittäjyystaitojaan.

4H-yrittäksi voi ryhtyä kuka tahansa 13-28vuotias. Nuori saa vapaat kädet toteuttaa omaa yritystoimintaansa yritysohjaajan ja 4H-yhdistyksen toimiessa tukena.

Kuluneena kesänä useat toiminta-alueen nuoret pääsivät kesätienestien makuun oman 4H-yrityksen myötä. Pukkilassa, Orimattilassa ja Myrskylässä kunta oli mukana tukemassa nuoria 4H-yrittäjiä yritysavustuksen myötä.

Amun 4H-yhdistyksen nuorista löytyy niin kahvilayrittäjiä, pihatöiden tekijöitä, kotiapua, lastenhoitajia, lemmikkihoitajia kuin siivoojia. Useisiin orimattilalaisiin 4H-yrittäjiin voi tulla tutustumaan yrittäjänpäivänä 5.9 klo 16-18.30 Orimattilan aurinkomajalle. Nuoret tarjoavat kahvin, kahvileivän voi ostaa kylkeen nuorten leipomuksista.

Tapahtumassa myös nuorten on mahdollisuus tulla kuulemaan ja tutustumaan 4H-yritystoimintaan. Jos innostus iskee, seuraavan kerran Ampun 4H-yhdistys kouluttaa uusia 4H-yrittäjiä lauantaina 14.10. klo 9-16 yhdistyksen toimistolla Pukkilassa. Kurssin sijainnista huolimatta kaikki toiminta-alueemme nuoret ovat tervetulleita kurssille. Kyyditykset Orimattilasta järjestyy!