Nenäillen hyvää!

10.11.2015Vielä ehtii nenäillä!!! Viime viikolla vietettiin Nenäpäivää, mutta nenäily ei loppunut siihen! 4H on mukana syksyllä järjestettävissä suurissa Nenäarpajaisissa ja vielä on aikaa osallistua keräykseen hyvillä teoilla!

Ampun 4H:n kokkikerholaiset myyvät Nenäarpoja torstaina 12.11. Orimattilassa!
Arpojen myynti toteutetaan K-Supermarketin ja S-marketin pihalla noin klo 16-19. 

Nenäarpoja voi ostaa myös suoraan yhdistykseltä tai arpoja myyviltä lapsilta ja nuorilta marraskuun ajan. Arpoja myydään myös Pukkilan torikahveilla lauantaisin klo 9-11 sekä Pukkilan Erätulitapahtumassa 29.11.

Nenäpäiväkeräyksellä kerätään vuosittain varoja kehitysmaiden lasten auttamiseksi. 4H:laisten myymien Nenäarpojen tuotolla tuetaan lasten ja nuorten hyvinvointia kehitysmaissa mutta myös Suomessa.
Lisätietoja Nenäpäivästä ja arpajaisista http://www.nenapaiva.fi/

4H-kerho saa 5 euron hintaisesta Nenäarvasta 1 euron omalle kerholleen! Tuoton käytöstä sovitaan yhdessä kerhon kesken!

Osallistumalla Nenäarpajaisiin 4H-kerho on mukana tukemassa Nenäpäivän järjestöjen lasten hyväksi tekemää työtä ympäri maailman: Afrikassa, Aasiassa sekä Väli- ja Etelä-Amerikassa. Nenäarpajaisten tuotto käytetään kehitysmaiden lasten turvan, terveyden, ravinnon saannin ja koulutuksen edistämiseen. 10 arpaa myymällä 4H:lainen lahjoittaa esimerkiksi lukutaidon neljälle lapselle – se jos mikä on vaikuttava teko! 

Pääpalkintona Nenäarpajaisissa on punainen Volkswagen Golf -henkilöauto. Muita palkintoja ovat mm. Juha Tapion yksityiskeikka, sisustus- tai matkalahjakortti, Lennol Sisustustuotepaketti, Pentik-astiasto, Poni Tunturi -polkupyörä, HP:n kannettava tietokone ja printteri, televisio, Specsavers-lahjakortti, tehosekoitin ja lehtitilausjakso! Voitot ja niiden lunastaminen: http://www.nenapaiva.fi/arpajaiset