Lahjoita joulukorttirahat paikallisten lasten, nuorten ja ikäihmisten iloksi!

5.11.2015

Klikkaa esite isommaksi!
Klikkaa esite isommaksi!

Lahjoittamalla joulukorttirahat Ampun 4H -yhdistykselle tuet paikallista työtä lasten, nuorten ja ikäihmisten hyväksi Orimattilan, Pukkilan, Lapinjärven ja Myrskylän alueella!

Lahjoituksen voi tehdä yhteisö, yritys tai yksityishenkilö!
Lahjoittaja saa vastikkeeksi näkyvyyttä paikallismediassa!

Tässä lahjoituskohteet, joista voit valita:


- Lasten kerhot ja leirit
Katamme arjentaitoja kehittävän kerho- ja leiritoiminnan välittömiä kuluja, jotta toimintaa voidaan tarjota maksuttomasti paikallisille yli 6 vuotiaille lapsille
Esim. 50 € joulukorttilahjoituksella voimme järjestää maksuttoman maatilapäivän noin 10:lle lapselle

- Nuorten työelämäkurssit
Järjestämme paikallisille nuorille Työpalvelu-, 4H –yritys, Dogsitter ja muita työelämätaitoja hyödyttäviä kursseja (esim. hygieniapassi). Avustuksella katetaan nuorille jaettavia materiaaleja ja muita välittömiä kuluja, jotta kurssi voidaan tarjota nuorille maksuttomana. Teemme yhteistyötä myös koulujen kanssa pitäen teematunteja koulupäivien aikana.
Esim. 100 € joulukorttilahjoituksella voidaan toteuttaa Ajokortti työelämään -oppitunnit (1-4 oppituntia/ ryhmä) kahdelle opetusryhmälle työkirjoineen.


- Teemapäivät koululaisille
Yhdistyksellämme on valmiudet järjestää koululaisille erilaisia teemapäiviä luontoon, yrittäjyyteen ja työelämäosaamiseen liittyen. Päivien sisällöt ovat ammattitaitoisesti rakennettuja ja ovat innostavan toiminnallisia. Lapset ja opettajat pitävät suuresti järjestämistämme teemapäivistä.
Esimerkki: 200 €  joulukorttilahjoituksella voimme järjestää opettavaisen metsäpäivän noin 50:lle oppilaalle järjestäen kuljetuksen ja ohjauksen koulupäivän aikana.

- Nuoret työskentelemään vanhusten avuksi
Koulutetut Työpalvelunuoret auttavat ikäihmisiä kotien pienissä askareissa. Ikäihmiset voivat pyytää nuoria avuksi tehtäviin, jotka muutoin jäisi hoitamatta, esimerkiksi ikkunanpesu, joulusiivous, pihatyöt.. 13 € tuntihinnalla saadaan ikäihmiselle apua yhden työtunnin verran. Maksamme nuorelle työehtosopimuksen mukaisen palkan hoitaen myös muut työnantajan maksut ja velvoitteet. Ikäihmiselle apu on maksutonta! Asiakkaat ottavat meihin yhteyttä lähinnä kotihoidon ja seurakunnan aloitteesta, apu menee siis sitä aidosti tarvitseville!
Esimerkki: 100 € joulukorttilahjoituksella ikäihminen saa apua arjen askareisiin noin 8 tuntia ja nuorelle palkka samalta ajalta sekä matkakulut.
 

NÄIN TEET LAHJOITUKSEN:
Ota ensin yhteyttä yhdistykseemme

Maksa haluamasi summa Ampun 4H -yhdistyksen tilille
Tili FI83 5361 0050 0382 82,  BIC OKOYFIHH

Kirjoita viestiin: "Joululahjoitus" + haluamasi avustuskohde + kunta
Esim. Joululahjoitus, apua ikäihmisille Orimattilassa