Jäsenlaskutuksen uudistus

21.10.2015


Arvoisa jäsenmaksulaskun vastaanottanut, tässä uutisessa on tärkeää tietoa jäsenlaskutukseen liittyen.

4H-järjestön jäsenmaksun laskutustapa on uudistettu tarkoittaen, että  4H-yhdistysten itse tekemistä laskutuksista on siirrytty Suomen 4H-liiton organisoimaan keskitettyyn laskutukseen. Suomen 4H-liitto postittaa jäsenmaksulaskun kaikille jäsenille riippumatta siitä, mihin 4H-yhdistykseen Sinä jäsenenä kuulut. Jäsenmaksulaskun yhteydessä saat uuden jäsenkortin. Perheenjäsenille lähetetään jokaiselle oma jäsenkortti.

Muutos ei vaikuta jäsenyyteesi tai 4H-toimintaan, sillä olet edelleen oman 4H-yhdistyksesi jäsen - siis jos niin haluat!

Muutoksen seurauksena "puhdistamme" jäserekisteristä vanhoja jäseniä ja päivitämme tietoja eli pyydämme ilmoittamaan mahdollisista laskuissa ilmenneistä esimerkiksi osoitevirheistä tai mikäli et halua jatkossa saada Ampun 4H:n jäsenlaskua ja nauttia 4H -jäsenyyden eduista. Yhteystiedot löydät uutisen lopusta. Laskun maksamatta jättäminen ei aiheuta korkoja tai perintää. 

Huomioithan, että joihinkin toimintoihimme osallistumisiin (kerhot, kurssit, leirit, 4H -yrittäminen) edellytetään jäsenmaksun suorittamista. Jäsenyyteen sisältyy mm. vakuutus yhdistyksemme toiminnoissa valtakunnallisten etujen lisäksi. Jäsenyyden edellytyksen voit tarkistaa toimintojen mainoksista. Jäsenet ovat monipuolisen toimintamme perusta, jäsenet ovat yhdistys!

Jäsenmaksu on yksittäiseltä jäseneltä 30 € ja kaikilta samaan ruokakuntaan kuuluvilta yhteensä 60 € jäsenkaudessa. Jäsenkaudella tarkoitetaan 1.9.2015 ja 31.8.2016 välistä aikaa, mutta jäseneksi voi liittyä milloin tahansa. Laskutamme jäsenmaksun lokakuussa 2015. Laskutusmuutos ei vaadi sinulta 4H:n jäsenenä mitään toimenpiteitä.

Keskitettyyn jäsenmaksuun siirtyminen ei vaikuta 4H-järjestön tai 4H-yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksut käytetään jatkossakin paikallisen 4H-yhdistyksen toiminnan organisoimiseen ja kehittämiseen. Uusi laskutustapa vapauttaa 4H-yhdistykseltä aikaa hallinnollisista asioista nuorisotyölle.

Valtakunnalliset jäsenedut ovat käytössä jäsenkortillasi. Jäsenedut löydät täältä: http://www.4h.fi/tule-mukaan/tule-mukaan-toimintaan/jasenedut/

Tiesitkö nämä Ampun 4H -yhdistyksestä?
- Viikoittain toimintaamme osallistuu noin 130 lasta ja nuorta
Pukkilassa, Orimattilassa, Lapinjärvellä ja Myrskylässä
- Tänä syksynä pyöritämme 16 eri kerhoa toiminta-alueellamme
- Työllistämme vuosittain yli 30 alle 29 -vuotiasta nuorta kerhoissa, työpalvelussa, 4H -yrityksissä ja yhdistyksen muissa toiminnoissa tarjoten valtaosalle ensimmäisiä kosketuksia työelämään
- Tapahtumissa, tempauksissa ja kouluyhteistyössä tapaamme vuosittain noin 500 toimintaalueemme lasta ja nuorta


LISÄTIETOA JA TIETOJEN MUUTOKSET, jos et jatkossa halua olla AMPUN 4H -yhdistyksen jäsen:
Hanna Simola, toiminnanjohtaja
0400 418 761, ampu@4h.fi