Avoimet työpaikat

HAE MEILLE TÖIHIN!
Ampun 4H -yhdistys tarjoaa työtä pääasiassa Orimattilassa, Pukkilassa, Myrskylässä ja Lapinjärvellä.

TÄSTÄ VOIT TUTUSTUA TARKEMMIN TYÖTEHTÄVIEN SISÄLTÖÖN

HAE MEILLE TÖIHIN ALLA OLEVALLA LOMAKKEELLA

MUISTA MYÖS TARJOLLA OLEVAT TYÖELÄMÄKURSSIT!

REPPUPAJAN OHJAAJA

4H-järjestö on valtakunnallinen ja kansainvälinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Ampun 4H –yhdistys toimii 4H-arvojen mukaisesti Orimattilassa, Pukkilassa, Myrskylässä ja Lapinjärvellä.

Ampun 4H -yhdistyksen Tieni Työhön –hanke toteutetaan rakennerahaston toimintalinjan 3. mukaisesti, erityistavoite: 6.1. Nuorten ja muiden heikossa työmarkkina-asemassa olevien työllistymisen edistäminen. Hanke luo alle 30 –vuotiaille nuorille toiminta-alueellamme työllistymisen mahdollisuuksia. Toimina on mm. työpajamainen toiminta, yhdistyksen työllistämismahdollisuuksien lisääminen, yritysyhteistyö, kurssi- ja ohjaustoiminta. Hanke tekee tiivistä yhteistyötä kuntien kanssa.

Etsimme nyt Tieni Työhön –hankkeen Reppupajan eli liikkuvan työpajan pilotointiin innokasta ja innostavaa ohjaajaa ohjaamaan 17-29-vuotiaista nuorista koostuvaa pienryhmää monipuolisissa työtehtävissä Ampun 4H-yhdistyksen toiminta-alueella.

Hakemamme henkilö on toimelias, käsistään kätevä moniosaaja, joka tulee toimeen monenlaisten ihmisten kanssa vaihtuvissa työtehtävissä. Työtehtävät vaihtelevat kukkapenkkien kitkennästä, maalaukseen ja maatilojen avustaviin työtehtäviin ohjaajan ja muodostettavan ryhmän osaamisen ja innokkuuden perusteella.

Työ edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Työsuhteen kesto on 2kk. Työsuhteen ehdoissa noudatamme neuvonta-alan työehtosopimusta. Tuntipalkka TES N2: 11,07 euroa/h.

Haastattelukutsut viikolla 33, haastattelut viikolla 34 ja työt alkavat viikolla 35. Tehtävää voi hakea alla olevien ohjeiden mukaisesti sähköisellä lomakkeella tai sähköpostitse, hakuaika päättyy 19.8.2018 klo 21.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Lari Lyytikäinen puh. 0400 418 761

MEHUASEMA

Yhdistyksemme mehuasema sijaitsee Artjärvellä. Mehuaseman tehtäviin kuuluu mm. omenoiden punnitus, asiakkaiden ohjaus, mehun tekeminen laitteilla, aseman siistiminen ja asiakaspalvelu. Mehuasemalle työllistetään sekä aikuisia että nuoria apulaisia. Työtä on myös arkipäivisin, mutta opiskelijoita voidaan työllistää myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Mehuasemalla pärjää siisti ja reipas asiakaspalvelija, joka ei vierasta fyysistä työtä. 

Työn arvioitu aloitusaika on elokuun lopulla ja kesto noin 1,5 kuukautta. Työaika: työntekijä työskentelee asiakastoimeksiannon mukaisesti erikseen töihin kutsuttaessa. 

Tuntipalkka 9,6 euroa/h. Sovellettava työehtosopimus: neuvonta-alan TES.

 

TYÖHAKEMUS Ampun 4H:lle


4H:lle nuorten työelämäkasvatus on keskeinen asia!
Suosittelemme harjoittelemaan tässä samalla:
* työhakemuksen kirjoittamista
(mitä annettavaa sinulla on hakemallesi työlle, miksi sinut pitäisi valita)
* CV:n tekemistä (= Ansioluettelo, kertoo kokemuksesi mahdollisista aikaisemmista työpaikoista, kursseista, harrastuksista ja muusta työelämään liittyvästä kokemuksesta) 

Tee nämä erillisenä tiedostona ja liitä lomakkeen loppuun!
Jos nämä asiat ovat vieraita, googlaa tai kysy! :)

Jos lomakkeen täyttäminen on hankalaa, voi hakemuksen toimittaa myös sähköpostilla: ampu(a)4h.fi

Lomakkeen tietosuojaselosteeseen pääset tästä


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

*
*
*
*
*
*

Luitko tarkkaan, mitä lomakkeen alussa mainittiin? 
Työhakemuksen ja CV:n voit halutessasi  liitä alla oleviin kohtiin!
Se ei ole pakollista, mutta suotavaa!
Jos nämä asiat ovat vieraita, googlaa taikysy, autamme mielellämme! :)

Tiedostojen maksimikoko yhteensä on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.