Helppi -applikaatiolla voit tilata paikallisen nuoren töihin

22.4.2022

Nuorten kesätyöllistäminen Ampun 4H:ssa on alkanut!

Ampun 4H -yhdistys on ottanut käyttöön Helppi -applikaation, jonka kautta paikallisen nuoren tilaaminen piha- ja kotitöihin onnistuu nyt näppärästi. Helpistä löydät nyt yli 10 nuorta, jotka ovat valmiita ottamaan vastaan työtarjouksia, mm. pihatöihin, kodin siivoukseen, lasten- ja lemmikkienhoitoon tai vaikkapa avuksi juhlien järjestelyihin!

Nuorten joukko täydentyy kevään mittaan, kun kevään Helppi koulutukset saadaan päätökseen. Kevään viimeinen nuorten Helppi kurssi järjestetään 2.5., ilmoittautuminen: https://ampu.4h.fi/nuorille/tyoelamakurssit/
Toukokuun lopulla Helppiin täydennetään myös tilattavat nurmikonleikkaajat. 

4H:n Helppi-palvelu helpottaa arkeasi ja työllistää lähialueesi nuoria. Palvelu toimii sovelluskaupoista ilmaiseksi ladattavalla Helppi-sovelluksella. Sovellus yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt nuoret. Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt, yritykset kuin yhteisötkin. Palvelun kautta voi jättää yleisen työtarjouksen, johon halukkaat nuoret voivat ilmoittautua kiinnostuksensa tai asiakas voi lähestyä Helpin kautta haluamaansa nuorta. Asiakas voi siis valita nuoren tehtävään, toisaalta nuori valitsee mistä tehtävistä on kiinnostunut. Lue palvelusta lisää: helppi.4h.fi 

Helppi työn hinta on 25e/h (sis.alv). Palvelu on kotitalousvähennyskelpoista. Työ suoritetaan asiakkaan omilla välineillä. 
Voit ostaa Helppi palvelua myös lahjaksi vaikkapa vanhemmalle tai ystävälle! 

4H on nuorille vastuullinen työnantaja. Palkkaus on työehtosopimuksen mukaista, ja jokainen nuori perehdytetään tehtävään. Työllistämällä Helppi nuoren, tarjoat paikalliselle nuorelle mahdollisuuden työllistyä ja saada arvokasta kokemusta työelämästä.

Työtilaukset toivotaan ensisijaisesti tehtävän Helppi sovelluksella, mutta tilauksen voi tehdä myös nettilomakkeella osoitteessa https://ampu.4h.fi/helppi/ tai soittamalla p. 0400418761 / toiminnanjohtaja. Huomioithan että lomakkeella tai soittamalla tehtyä työnvälitystä tehdään vain arkisin ja se on tauolla loma-aikana.

Ampun 4H -yhdistys välittää työtehtäviä alueella Pukkila, Myrskylä, Lapinjärvi, Orimattila, Iitti ja Kouvola. 
Muulla alueella lähesty alueesi 4H -yhdistystä. 

Haluatko tehdä Helppi diilin ja tukea palvelua tarjottavaksi edullisemmin vaikkapa ikäihmisille? 
Ole yhteydessä: Ampun 4H -yhdistyksen toiminnanjohtajaan p. 0400418761 ampu@4h.fi