KOULUJEN ILTAPÄIVÄTOIMINTA ORIMATTILASSA

 

Ampun 4H -yhdistys ylläpitää Orimattilassa koulujen iltapäivätoimintaa

Luhtikylän koulun iltapäivätoiminta Puh. 050 366 6880
 

Tönnön koulun iltapäivätoiminta  Puh. 050 367 8688
 

Myllylän koulun iltapäivätoiminta  Puh. 050 368 8005


Iltapäivätoiminta kokoontuu koulupäivien jälkeen klo 12-17 välisenä aikoina koulun päättymisaikojen puitteissa. Toimintaa järjestetään koulujen arkipäivinä.

Toiminnassa noudatetaan Opetushallituksen hyväksymiä Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan perusteita sekä Orimattilan kaupungin toimintaohjeita. Iltapäivätoiminta on monipuolista, tarvelähtöistä ja vapaaehtoista. Sisällöissä kiinnitetään erityisesti huomiota leikkiin, luovaan toimintaan ja myönteisiin elämyksiin lepohetkiä unohtamatta. Tarvittaessa varataan aikaa myös koulutehtävien tekemiseen.

Iltapäivätoimintaan ilmottautuminen tapahtuu Orimattilan kaupungin sivistyspalveluiden kautta.
Oheita ja lomakkeita löydät kaupungin pedanetistä!

 

OHJEITA VANHEMMILLE

Yhteydenpito
Ilttisten puhelimia ”päivystetään” päivittäin noin klo 11.30 -17. Tekstiviestit toimivat parhaiten viestittelyn välineenä.

Huolehdithan, että ohjaajalla on riittävät tiedot lapsen tilanteesta (esim. kulkemisesta, poikkeuksellisista tulo- ja lähtöajoista, jos lapsen noutaa joku muu kuin vanhemmat, lomamatka jne..)

Laskutus ja muissa hallinnollisissa asioissa yhteyshenkilönä toimii Ampun 4H -yhdistyksen  toiminnanjohtaja (puh. 0400 418 761).

Otathan rohkeasti yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa!

Sairaustapauksissa
Ilmoita lapsen poissaolosta iltapäiävtoimintaan viestillä tai soittamalla 11-17 välisenä aikana.
Huomioithan, että ilmoitus kouluun ei automaattisesti kulkeudu iltapäivätoimintaan.

Vaatteet
Lapsella on hyvä olla riittävästi varavaatetta esimerkiksi pussukassa omassa naulakossa. Huolehdittehan riittävän säänmukaisen vaatetuksen, ulkoilemme mahdollisuuksien mukaan päivittäin, jopa useita tunteja.

Lelut ja muu omaisuus
Lapset voivat erikseen ohjaajan kanssa sovittaessa ottaa halutessaan mukaan omia leluja tai kirjoja. Huomioittehan, että omat lelut tai kotoa tuodut muut tarvikkeet, kuten vaatteet ovat perheen omalla vastuulla.

Otamme vastaan myös lelu-, kirja- ja askarteluvälinelahjoituksia läpi koko lukukauden.

Laskutus
Ampun 4H -yhdistys laskuttaa iltapäivätoimintaan osallistumisesta ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen mukaan. Lisätietoa laskutuksesta saa yhdistyksen toiminnanjohtajalta.