Palvelut

4H Aurinkomaja

Pääasiassa nuorten pyörittämä hyvän sään kahvila Orimattilan keskustassa. Katso Aurinkomajan sivulta lisätietoa!
Vuokraamme tilaa myös muiden toimijoiden käyttöön.

Vuokraa meiltä
Hattarakone, yrttikuivuri, videotykki, bluetooth-kaiutin! Soita ja kysy tarkemmin
 

Työpalvelu

Etsitkö nurmikonleikkaajaa, kaipaatko lapsillesi hoitajaa tai puuttuuko pieniltä kotitaloustöiltä tekijä? Työpalvelumme auttaa! Koulutetut 4H nuoret vastaavat avun tarpeeseen. Tekijä teille ja nuorelle töitä. Klikkaa sivupalkista työpalvelu, niin saat lisätietoa!

 

4H yrittäjät

Mikäli työpalvelun kautta ei löydy sopivaa nuorta tai haluat tukea nuorta yrittäjyyttä voi apua löytyä paikallisista 4H yrityksistä. Tiedot niin ikään vasemmalla.

 

Mehuasema

Syksyisin mehustamme omenat kilpailukykyiseen hintaan Artjärvellä toimivalla mehuasemallamme. Tuotto käytetään lyhentämättömänä nuorisotyön tukemiseen. Lisätietoja täältä..

 

Viljelypalstat

Kaikilla ei ole pihaa jossa viljellä. Tähän tarpeeseen ja kaupunkiviljelyyn Orimattilan alueella vastaa viljelypalstat.

 

Säkkikeräys

Keväisin toteutettavaan säkkikeräykseen otetaan maksuttomasti vastaan maanviljelyssä käytettyjä siemen- ja lannoitesäkkejä. Säkkikeräyspisteillä työllistetään paikallisia nuoria!
 

AIV -astiakeräys

Maatalouden AIV astioita kerätään ensimmäisen kerran syksyllä 2016. Keräys on maanviljelijöille maksuton ja siinä työllistetään paikallisia nuoria!


Paalimuovikeräys

Paalimuovikeräyksessä maanviljelijät tilaavat maksuttoman paalimuovien noudon. Keräykseen osallistumisesta paikallinen 4H yhdistys saa toimintaansa rahaa. Keräys järjestetään ensimmäisen kerran vuoden 2016 syksyllä, keräys päättyy vuoden 2016 loppuun. Lisätietoa ja paalimuovien noudon tilaaminen tästä.

 

Kurssit

Järjestämme myös yleisiä kursseja, joihin voivat osallistua myös aikuiset