EKSTRA tehtäviä!

Onko tekemisen puute?

 

Tältä sivustolta löytyy muutama ekstra tehtävä kiperään puuhailun tarpeeseen. Ensinnäkin vinkkaan kurkkaamaan TOP-tehtäväpankin jossa on lähemmän 1000 puuhaa ja tehtävää lapsille! https://www.toptehtavat.fi/task/all

 

1. Tehtävä: Puhelu kaverille vanhaan tapaan.

Oletko koskaan kuullut muki puhelimesta? Taikka purkkipuhelimesta? Tämä hauska ja helppo puhelin tehdään niin että pingotetaan pitkä lanka pahvimukien taikka purkkien väliin ja ääni kulkee narua pitkin toiseen purkkiin. Alla olevassa linkissä tarkemmat ohjeet: 

https://www.toptehtavat.fi/task/view/549/peltipurkkipuhelin

Kerro toimiko puhelimesi? Voit vaikka puhua jonkun perheenjäsenen kanssa huoneesta toiseen! Muista pitää naru kireällä!

 

2. Tehtävä: Luo pienoismetsä.

Mikä olisi sen hauskempaa kun luoda ihka oma pienoismalli metsästä omaan kotiin? Tarvitset vain lasipurkin, pienen hahmon joka lähtee metsään seikkailulle sekä materiaalia metsästä. Lue tarkempi tehtävän anto alla olevasta linkistä:

https://www.toptehtavat.fi/task/view/16322/pienoismetsa-lasipurkissa

 

3. Tehtävä: Valmista naamio.

Valmista hauska naamio itsellesi taikka perheenjäsenellesi. Jos sinulla on sisaruksia voitte valmistaa kaikille jonkun naamion ja aloittaa yhteisen hauskan leikin. Leikkikää huvi sirkusta taikka metsän eläinten valtakuntaa! Keksi ja suunnittele oma naamio tai katso ohjeet alla olevasta linkistä:

https://www.toptehtavat.fi/task/view/792/naamion-valmistaminen

 

Halutessasi voit lähettää kuvia hienoista tuotoksistasi