Ohjeita vanhemmille

Yhteydenpito
Ilttisten puhelimia ”päivystetään” päivittäin noin klo 11.30 -17. Tekstiviestit toimivat parhaiten viestittelyn välineenä.

Huolehdithan, että ohjaajalla on riittävät tiedot lapsen tilanteesta (esim. kulkemisesta, poikkeuksellisista tulo- ja lähtöajoista, jos lapsen noutaa joku muu kuin vanhemmat, lomamatka jne..)

Laskutus ja muissa hallinnollisissa asioissa yhteyshenkilönä toimii Ampun 4H -yhdistyksen  toiminnanjohtaja (puh. 0400 418 761).

Otathan rohkeasti yhteyttä mieltä askarruttavissa asioissa!

Sairaustapauksissa
Ilmoita lapsen poissaolosta iltapäivätoimintaan viestillä tai soittamalla 11-17 välisenä aikana.
Huomioithan, että ilmoitus kouluun ei automaattisesti kulkeudu iltapäivätoimintaan.

Vaatteet
Lapsella on hyvä olla riittävästi varavaatetta esimerkiksi pussukassa omassa naulakossa. Huolehdittehan riittävän säänmukaisen vaatetuksen, ulkoilemme mahdollisuuksien mukaan päivittäin, jopa useita tunteja.

Lelut ja muu omaisuus
Lapset voivat erikseen ohjaajan kanssa sovittaessa ottaa halutessaan mukaan omia leluja tai kirjoja. Huomioittehan, että omat lelut tai kotoa tuodut muut tarvikkeet, kuten vaatteet ovat perheen omalla vastuulla.

Otamme vastaan myös lelu-, kirja- ja askarteluvälinelahjoituksia läpi koko lukukauden.

Laskutus
Ampun 4H -yhdistys laskuttaa iltapäivätoimintaan osallistumisesta ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitettujen yhteystietojen mukaan. Lisätietoa laskutuksesta saa yhdistyksen toiminnanjohtajalta
ampu@4h.fi
0400 418 761