Uuden projektityöntekijän terveiset!

29.8.2014


Moikka moi!

Olen Reetta Tupasela ja aloitin työt Ampun 4H-yhdistyksen uutena projektityöntekijänä. Vastuu alueisiini kuuluu yhdistyksen hanketoiminta toiminnanjohtajan työparina. Pääasiassa minut voi nähdä Maailma kylässä -hankkeen ja Mukana Mediassa -hankkeen toimissa. Pyörähdänpä varmaan mukana silloin tällöin, myös Tähtäimessä työelämä -hankkeen toiminnoissa. Maailma kylässä -hanke tarjoaa kansainvälisyyskasvatusta yhdistyksen toiminta-alueen lapsille ja nuorille kerhojen muodossa. Tänä syksynä luodaan kerholaisten kanssa yhdessä kansainvälisyystapahtuma. Mukana Mediassa -hanke tulee yhdistyksen hankepalettiin kokonaan uutena hankkeena. Sen tarkoituksena on on lasten mediakasvatus niin kerhojen, kurssien kuin kouluyhteistyön muodossa.

 

Omista taustoistani voisin kertoa sen verran, että koulutukseltani olen yrittäjyys- ja kehittäjäopintoihin, sekä ympäristönhoitoon erikoistunut Agrologi AMK. Monien kehittämishankkeiden kautta olen ajautunut lapsi- ja nuorisotyön pariin. 4H toiminta on minulle tuttua aiemmista työsuhteistani. Aiemmin olen työskennellyt mm. Lahden 4H yhdistyksessä. Olenpa kerran aiemmin vieraillut myös Ampun 4H:ssa yhden dogsitter-kurssin vetämisen ajan.

 

Mukavaa astua mukaan remmiin! Suunnitelmia on jo monenlaisia, kaikenlaista kivaa on tiedossa. Toivottavasti tavataan hankkeen toiminnoissa!

 

Minut tavoittaa sähköpostitse reetta.tupasela@4h.fi, puhelinnumeroni tullaan pikapuoliin päivittämään sivuille!