Ampun 4H-yhdistys ei anna periksi nuorten kesätyöllistämiselle

30.4.2020


Nuorten kesätyöllistäminen on tulevan kesän osalta hyvin laajasti vaakalaudalla, mutta Ampun 4H ei halua antaa periksi. Ampun 4H:ssa pyritään löytämään uusia keinoja, joilla voidaan mahdollistaa monille nuorille kesän työllistyminen. Laajan ja monimuotoisen työllistymismahdollisuuden tarjoaa 4H-yrittäjyys.

Muun muassa kesätyöhön harjoittavia maksuttomia etäkursseja on tarjolla. Kahvila- ja asiakaspalvelu, ajokortti työelämään ja 4H-yrityskurssi avaavat mahdollisuuksia nuorille jo tulevaan kesään ja siitä jatkoon.

Yksi merkittävimmistä keinoista työllistyä on ryhtymällä 4H yrittäjäksi ja näin työllistää itse itsensä. Yrittäjänä voi tehdä mitä ikinä vain keksit ja mistä pidät. Orimattilan, Pukkilan ja Myrskylän kunnat tarjoavat myös kannustuksensa 4H-yrittäjille ja heille voidaan myöntää kesätyöseteli ehtojen täyttyessä.

” 4H-yrityskurssin avulla saa hyvän opastuksen 4H-yrittäjänä toimimiseen ja siitä on helppo lähteä miettimään omaa yritysideaa. 4H-yrittäjänä ei tarvitse pelätä yksin jäämistä. Apua, opastusta ja ohjeistusta saa helposti tarvittaessa.

Olen työllistänyt itseni jo useamman vuoden 4H-yrittäjänä. Tämä on mahdollistanut minulle joustavan tavan hankkia tuloja myös opiskelun ohella. Kesät näen oikeina kultakaivoksina! Silloin on aikaa tehdä töitä. Ja parastahan 4H-yrittäjänä olemisessa on se, että saat itse valikoida työt mitä teet! Mahdollisuus siis tehdä kesätöitä omilla ehdoilla.” Johanna, 4H-yrittäjä.