Kepparikisat oli menestys!

19.3.2020

Vauhtia kisaradalla.
Vauhtia kisaradalla.
Onnellinen kisailija.
Onnellinen kisailija.
Tapahtumassa riitti kävijöitä.
Tapahtumassa riitti kävijöitä.

Kepparikisa aamuna, kun kaikki oli valmista, alkoi jännitys hiipiä. Löytääkö kukaan paikalle? Huojennukseksi parkkipaikat olivat täynnä autoja jo ennen kuin tapahtuma kerkesi alkaa ja lisää innokkaita saapui koko ajan. Kisaradalle halukkaita oli paljon.

Kilpailut lähtivät hyvin käyntiin ja kaiken kaikkiaan ratasuorituksia päivän aikana oli yli 100. Menoa ja meininkiä siis riitti, kun tapahtumassa oli noin 175 kävijää.

- Mun mielestä kilpailu meni ihan super hyvin. Oli hauskaa järjestää ja olla vähän niinku ohjaamassa niitä, Pekko Määttä toteaa ja muut kerholaiset yhtyvät.

Keppari kisojen lisäksi tapahtumassa oli talutusratsastusta, sekä rapsuteltavia eläimiä jotka keräsivät paljon ihasteluita.

- Minun mielestä kisat olivat todella kivat. Oli kivaa kuin sai tuoda eläimiä ja muuta hauskaa. Oli kivaa tehdä kaikki esteet ja muutkin mainokset, Inari Määttä ja Marjatta Paaso-Rantala toteavat.

Lapset suunnittelivat kaiken itse ja valmisteluun kuului mm. esteiden rakennus ja mainosten jakaminen.

Myös vohvelibuffetissa oli vilkasta ja vohveleiden lisäksi tarjolla oli makkaranpaistoa.

- Taikinaa kului reilusti yli neljä litraa, joten myynti oli kannattavaa! Suunnittelemme nuorisovaihtoviikkoa Espanjan Valenciaan, jonne keräämämme rahat aiomme sijoittaa. Vaihtoprojektissa meillä on mukana 8 nuorta Orimattilasta ja Lapinjärveltä, kertoo buffetia pitänyt Emma Ceder

Myös heppakerholaiset sanoivat, etteivät olisi uskoneet tapahtuman olevan näin hieno. Ja vaikka päivä olikin pitkä, olivat järjestäjät tyytyväisiä tapahtumaan ja yhdessä ihmettelimme mahtavaa osallistuja määrää. Tapahtuma järjestettiin osana tapahtumaklubi hanketta jota rahoittaa aluehallintovirasto ja tämä oli hankkeen viimeinen tapahtuma.

Heppakerholaisten ideoima ja toteuttama keppari kisa oli menestys.

 

Kepparikisat järjestettiin Virenojan koululla Orimattilassa 7.3.2020