Etsimme toiminnanohjaajaa tai hanketyöntekijää

29.4.2019

 

Ampun 4H-yhdistys ry hakee toimintakaudelle 8 / 2019 - 6 / 2020 toiminnanohjaajaa tai hanketyöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen. 

Toiminnanohjaajan ensisijaisena tehtävänä on kerho- ja leiritoiminnan kehittäminen, suunnittelu ja koordinointi sekä muut yhdistyksen perus tehtävät. Yhdistyksellä on alkamassa myös uusi nuorten yrittäjyyteen liittyvä hanke, johon etsitään vetäjää (50% työpanos). Lisäksi yhdistyksellä on meneillään nuorten tapahtuma-klubi hanke, jota valittava henkilö voi myös jollakin työpanoksella hoitaa. 

Etsimämme henkilö on itsenäiseen työhön kykenevä ja nuorten kanssa toimeen tuleva innostava tekijä. Työn sisällössä huomioidaan valittavan henkilön vahvuudet sekä kiinnostuksen kohteet ja muokataan työkuva sen mukaisesti. 

Koulutus ja työkokemus lasten ohjaukseen ja/tai nuorisotyöhön katsotaan eduksi. Arvostamme valinnassa aikaisempaa ohjauskokemusta, kehittävää työotetta ja 4H -tuntemusta sekä valmiutta työskennellä satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Noudatamme Neuvonta-alan työehtosopimusta. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä. Matkakulut korvataan TESin mukaan. Toimintaa on Orimattilassa, Myrskylässä, Lapinjärvellä ja Pukkilassa. 

Lähetä hakemus CV:n kera 17.5.2019 mennessä ampu(a)4h.fi 

Tiedustelut toimistoaikaan 0400 418 761 tai ampu(a)4h.fi
Lisää yhdistyksen toiminnasta ampu.4h.fi