Kesäleirit lähestyvät!

16.4.2018


Koululaisten kesäloma on ihan kohta ja Ampun 4H tarjoaa jälleen monipuolista toimintaa tytöille ja pojille! Leireille ilmoittautuminen alkaa 23.4!

Orimattilassa leirikesä käynnistetään suositulla Ruokakoulu -kesäkokkiksella ja maatilaretkellä. Kesäkuun toisella viikolla voit ilmoittautua yksittäisille päiväleireille, tai viettää kokonaisen touhukkaan viikon mm. luonnossa seikkaillen ja askarrellen! Tukikohtana toimii Jokivarren koulun kotitalousluokka. Poikkeus on heppapäivä Villikkalassa, jonne tarvitset oman kyydin.

Artjärven Vuorenmäellä on luvassa liikunnalliset kepparileirit kesäkuun alussa, ohjaajana toimii osaava keppariharrastaja Jessica.

Pukkilan päiväleireillä 11-13.6. herkutellaan erilaisten teemojen parissa! Olemme mukana myös kunnan leiripäivissä.

Tähtikallion seikkailuleiri on kahden yön mittainen kesäloma luonnon helmassa. Leirillä askarrellaan, kokkaillaan yhdessä ja tietysti seikkaillaan!

Huom! Orimattilaan jaetussa paperisessa tiedotteessa on Tähtikallion seikkailuleirillä virheellinen päivämäärä. Leiri on siis ma 18.6. - ke 20.6. (esitteessä painovirheenä ke 22.6.)!

 

Tutustu leiritarjontaan tarkemmin ampu.4h.fi/leirit ja ilmoittaudu mukaan!

Leireille ilmoittautuminen ajalla: 23.4.-27.4.

 

Lapinjärven kunta järjestää lasten kesätoimintaa ajalla 4.-21.6. Leiripaikkana toimii nuokku maanantaista perjantaihin klo 9-15. Leiriviikon hinta on 30 €, sisältäen lounaan ja välipalan. Ampun 4H on mukana tohinassa ensimmäisellä leiriviikolla! Ilmoittautuminen kunnan kautta 4.5. mennessä: 050 5431553 / Make

Myrskylän osalta tiedot päivittyvät pian!