Etsimme toiminnanjohtajan äitiysloman sijaista

28.2.2018
Touhukas 4H jengimme etsii toimeliasta toiminnanjohtajaa äitiyslomansijaiseksi – oletko se sinä?! Toiminnanjohtaja johtaa yhdistyksen moninaista toimintaa lasten ja nuorten harrastustoiminnasta työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen. Toiminnanjohtaja hoitaa yhdistyksen taloutta ja hallintoa hallituksen alaisuudessa.

Työnkuva edellyttää hyviä johtamis- ja organisointitaitoja. Toiminnanjohtaja toimii esimiehenä useille aikuisille ja kymmenille nuorille vaihtelevissa työsuhteissa. Laajassa yhteistyöverkostossamme toimiminen on merkittävä osa työnkuvaa, paikallisesta tuntemuksesta on hyötyä. Toiminnanjohtaja vastaa yhdistyksen viestinnästä ja toimii tarvittaessa sijaisena muille työntekijöille.

Etsimme positiivista ja yrittelijästä tyyppiä, joka tarvittaessa paikkaa mahdolliset puutteensa työtä pelkäämättömällä asenteellaan. Eduksi katsotaan tuntemus hanketyöskentelystä sekä koulujen iltapäivätoiminnasta. Hallussasi on lasten ja nuorten ohjaus- ja koulutustaidot, joita olet valmis käyttämään spontaanisti. Nautit vaihtelevista työpäivistä ja monipuolisista työtehtävistä. Suhtaudut työhön vastuullisesti ja innostuneesti, kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ edellyttää joustavuutta työtehtävien ja työskentelyaikojen suhteen, koska se sisältää satunnaista ilta- ja viikonlopputyötä. Työ on liikkuvaista, joten oma auto on välttämätön.

Työ tarjoaa laaja-alaista kokemusta monipuolisessa yhteistyöverkostossamme sekä osana maamme suurinta nuorisojärjestöä. Myös osittainen etätyöskentely on mahdollista. Huolehdimme perehdytyksestä ja työssä tukemisesta.

AMK -tutkinto järjestö- ja nuorisoalalta (esim. yhteisöpedagogi) antaa työhön erinomaisen pohjan, mutta voit vakuuttaa meidät myös muulla osaamisella ja kokemuksellasi.

Noudatamme Neuvonta-alan työehtosopimusta, palkkaluokka N4, koeaika 4 kuukautta.
Äitiyslomasijaisuus alkaa viimeistään 1.6.2018 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydestään. Valitulta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot.

Tee meihin vaikutus lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi (liitä mukaan ansioluettelo ja palkkatoive) viimeistään 28.2.2018 osoitteeseen ampu(a)4h.fi otsikolla HAKEMUS.

Tiedustelut arkisin toimistoaikoina puh. 0400 418 761

Ampun 4H -yhdistys ry on Suomen 4H -liiton jäsenyhdistys. 4H-järjestö on valtakunnallinen ja kansainvälinen, uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. 4H:n kasvatustavoitteena on lapsen ja nuoren kasvu aktiiviseksi, vastuulliseksi ja yritteliääksi. Ampun 4H -yhdistys toimii Orimattilan, Pukkilan, Myrskylän ja Lapinjärven alueella. Yhdistyksemme on elinvoimainen ja valtakunnallisesti verraten suuri 4H-yhdistys. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä ympäri Suomea.
Lisätietoa toiminnastamme: www.ampu.4h.fi