Harjoittelijana

8.1.2018


Hei!

Olen Elina, kolmannen vuoden sosionomiopiskelija Lappeenrannasta ja seuraavat 8 viikkoa harjoittelijana Ampun 4H:ssa. :)

Asuin lapsuuteni Orimattilassa, joten koin loogiseksi kysyä harjoittelupaikkaa 4H-yhdistyksestä, joka on minulle ennestään tuttu. Olen itse ollut vuonna 2012 kokkisohjaajana yhden kauden ajan sekä yhden kesän vuonna 2015 Ruokaleirin apuohjaajana.

Kaksi aiempaa harjoitteluani olen ollut päiväkodissa sekä kahdella ala-asteen erityisluokalla. Minua kiinnostaa tutustua paremmin yhdistyspuoleen, joten ajattelin, että tämä harjoittelu voisi olla hyvä siihen. Neljännen ja viimeisen harjoitteluni teen päiväkodissa syksyllä 2018. Suunnitelmana on valmistua lokakuussa 2018.

Minua kiinnostaa lasten kanssa työskentely ja suoritankin opinnoissani lastentarhanopettajan pätevyyden. Tulevaisuudessa toivon, että työllistyn päiväkotiin.

Odotan harjoittelulta, että pääsen tutustumaan laajemmin yhdistyksen toimintaan. Minulla ei ole aiempaa kokemusta esimerkiksi iltapäivätoiminnasta, joten odotan innolla, että pääsen tutustumaan esim. siihen paremmin. Harjoittelu mahdollistaa minulle ohjaustaitojeni kehittämisen. Toivonkin saavani tämän harjoittelun aikana vielä lisää varmuutta omaan ohjaamiseeni.